Hodelykt 250 lm Silva S Mini Black Hodelykt 250 lm Silva S Mini Black Hodelykt 250 lm Silva S Mini Black Hodelykt 250 lm Silva S Mini Black Hodelykt 250 lm Silva S Mini Black Hodelykt 250 lm Silva S Mini Black Hodelykt 250 lm Silva S Mini Black Hodelykt 250 lm Silva S Mini Black Hodelykt 250 lm Silva S Mini Black Hodelykt 250 lm Silva S Mini Black Hodelykt 250 lm Silva S Mini Black

Silva S Mini Black

Hodelykt 250 lm

Varenr.: 134490

Silva S Mini er en hodelykt med den perfekte balansen mellom vekt og lysstyrke. Lykta veier kun 53 gram og en passform som går som hånd i hanske i din hånd, er Smini en alliert du kan stole på som et backuplys i konkurranser eller på dine daglige løpeturer. Lykten har 250 lumen, et rødt lys slik at du bevarer nattsynet og et rødt sikkerhetslys som gjør deg synlig. S mini kommer med et utskiftbart smalt 15 mm hodebånd og USB-C oppladbare batterier som holder deg oppe og klar for neste løpetur. Laget med resirkulert materialer.

799,-
-+
1 på lager.
4 på fjernlager. Tilbake på vårt lager om 2–3 dager.

Silva S Mini:
Lysstyrke: 10–250 lumen
Vekt: 53 gram
Batteritype: frontlys Li-Po 3,6 V 700 mAh 2,52 Wh / Baklys Li-Po 3,7 V 120 mAh 0,44Wh
Driftstid: 1,5–20 timer
IPX5: Beskyttet mot spyling av vann fra hageslange fra alle retninger.
Materiale: Resirkulert PC / Hodebånd i 65 % resirkulert polyester og 35 % latex

Farge
Sort
  • Lett og komfortabel, perfekt for friluftsliv.
  • Integrert USB-C oppladbart batteri (Li-Po 700 mAh). Ladekabel er inkludert.
  • Silva Intelligent Light kombinerer en lang lysstråle med en kortere, bredere stråle.
  • Rødt lys som bevarer nattsynet ditt.
  • Super-low mode (10 lumen) sparer batteriet og perfekt for lesing.
  • Batteriindikator med fire nivåer.
  • Vanntett i henhold til IPX5-standard.
  • Bare en spenne for enkelt justering av hodebåndet.
  • Baklyset har både rødt og blinkende lys.

Smini 53 gram – lysopplevelsen

Smini hodelykten gir den perfekte balansen mellom vekt og lysstyrke. Med en vekt på kun 53 gram og en passform som passer i håndflaten, gir Smini virkelig en god opplevelse. Hodelykten har 250 lumen og har et rødt lys som bevarer nattsynet ditt, i tillegg til den doble lysteknologien Silva Intelligent Light. Kombinasjonen av fjernlys og flomlys forhindrer tunnelsyn og hjelper deg med å maksimere hastighet og ytelse. Smini er tilgjengelig i fargene svart, rosa og grønn.

Smart ekstralys for konkurranser og eventyr

Det kompakte og lette designet gjør Smini til en perfekt backup hodelykt som enkelt passer i lommen eller i løpevesten. Bruk låsefunksjonen for å spare batteri, og sjekk batterinivået på de fire nivåene. Smini leveres med baklys i rødt, med blinkmodus. Både front og baklyset er oppladbare med USB-C, og ladekabel følger med.

Komfortabel med justerbar passform

Smini leveres med et tynt og komfortabelt 15mm hodebånd, men lykten kan også brukes med et 3 mm hodebånd som selges separat. Det oppladbare batteriet er plassert bak lykten, og sørger for at lykten er tett på pannen med en perfekt vektbalanse. Lykten kan også vippes i 90 grader for å unngå å blende folk du møter når du løper.

46807