Tursko med pigger til herre Icebug Pace 3 Bugrip GTX M Black Tursko med pigger til herre Icebug Pace 3 Bugrip GTX M Black Tursko med pigger til herre Icebug Pace 3 Bugrip GTX M Black Tursko med pigger til herre Icebug Pace 3 Bugrip GTX M Black

Icebug Pace 3 Bugrip GTX M Black

Tursko med pigger til herre

Varenr.: 125787
Icebug Pace 3 Bugrip GTX er et par komfortable, slitesterke og varme tursko med overlegent grep på vinterføre. Materialet i overdelen er et Ripstop-tekstil som er veldig enkelt å vedlikeholde og har refleksområder for økt synlighet. Sølebeskytteren er oppdatert. Den vanntette og pustende Gore-Tex-membranen sikrer at føttene holder seg tørre og komfortable. BUGrip-yttersåle med dynamiske pigger. Designet har et rent og sprekt utseende som passer perfekt til skoens ambisjoner: å levere grep, beskyttelse og varme for de som ønsker å være aktive hele året.
2 199,-
0 på lager. Tilbake om 1000 dager.

Icebug Pace 3 Bugrip GTX M:
Materiale: Overdel i Bluesign-sertifisert solution dyed tekstil 100 % GRS-sertifisert PET polyester. / Sølebeskytter i TPU. / Membran i Gore-Tex Insulated Comfort med Oeko-Tex 100-sertifisert tekstil. / Innleggsåle av Ortholite Hybrid som er bluesign-sertifisert, solution dyed og GRS-sertifisert i 100 % resirkulert polyester. / Mellomsåle i lett EVA med 20 % Bloom skum med ESS. / Yttersåle i 20 % resirkulert gummi med BUGrip og 16 pigger med karbidtupp.
Vekt: 500 gram

Farge
Sort
  • Yttersåle med 16 dynamiske stålpigger.
  • Vanntett Gore-Tex-membran.
  • Bred ergonomisk lest.
  • Refleksområder for god synlighet.

En av de bestselgende Icebug-skoene gjennom mange år. Perfekt for de som ikke vil ta noen sjanser i ugjestmilde vinterforhold, uansett om du er ute på søndagstur eller jobber som postbud i Canada eller Norge og alltid må levere. Reim av strekkfast Silicon låser hælen for en sikker passform, og den mellomhøye fasongen gir støtte for anklene. EVA stabilisator og mye rocker i framfoten gir en stabil plattform for raske og sunne føtter. 3M reflekser øker synligheten på mørke vinterkvelder. Isolasjonen gir komfort ned til minus 20 °C, noe som er perfekt for entusiastiske mosjonister så de ikke blir for varme og svette. BUGrip-sålen gir grep og lar deg drive med utendørsaktiviteter uansett hvor glatt det er.

37962