Tacogryte Gilde Turmat Tacogryte

Gilde Turmat Tacogryte

Tacogryte

Varenr.: 132015
Gilde Turmat Tacogryte er norskprodusert, frysetørket turmat. Posen inneholder 300 gram ferdiglaget måltid. Tilsett kun varmt vann og la svelle i åtte minutter. Perfekt til lunsj!
69,-
-+
6 på lager.

Gilde Turmat Tacogryte:
Ingredienser: Ris (27 %), tacokjøtt (15 %): (maskinelt utbeinet kyllingkjøtt (59 %), vann, kjøtt fra kylling og kalkun (17 %), potetstivelse, salt, erteprotein, løk, kyllingskinn, maltodekstrin (mais), dekstrose (mais), rapsolje, glukosesirup, aroma, krydder (inkl. paprika, chili), hvitløk, sitrus- og potetfiber, krydder - og paprikaekstrakt, gjærekstrakt, hydrolyserte proteiner (mais), lammefett, sukker, kaliumklorid (salterstatter), antioksidant E315, E316, E326, E330, E392, stabilisator E450, E451, konserveringsmiddel E250, E261), vann, bønner, tomat, løk, paprika, mais, raps- og solsikkeolje, modifisert maisstivelse E1422, sitronsaft, salt, ostearoma (MELK), rismel, aroma, SELLERI, oksekjøttekstrakt, antioksidant E306.
Allergener: Laktose og selleri. Glutenfri.
Vekt: Pakket 86 gram / Tilberedt 300 gram
Energi: 405 kcal

En velfortjent pause og et varmt, skikkelig måltid er alltid noe å se frem til. I samarbeid med Den Norske Turistforening (DNT) har Gilde lansert skikkelig god turmat til norske turgåere. Produktene er vakuumpakket og langtidsholdbart, og tilberedes enkelt ved å tilsette varmt vann i posen de kommer i. Rettene er milde og gode og kommer til å falle i smak hos hele familien. Turmaten lages og produseres på Otta i Gudbrandsdalen, altså midt i turområdet Rondane.

Slik gjør du

Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (70–100 °C) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8–10 minutter. Produktet har minimum 2 års holdbarhet fra produksjonsdato. Lagres ved romtemperatur. Åpen pose skal behandles som ferskvare. Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.